Amerika kötülükler yumağıdır

Amerika’nın insanlığa bakan bir yönü ve yanı kalmamıştır. Hangi yönden ve yandan yaklaşırsanız yaklaşın Amerika’nın bir kötülükler yumağı olduğunu...

Amerika’nın insanlığa bakan bir yönü ve yanı kalmamıştır. Hangi yönden ve yandan yaklaşırsanız yaklaşın Amerika’nın bir kötülükler yumağı olduğunu görürsünüz.

Her kim ki şeytan Amerika’nın bayrağını sallayacak, silahını kullanacak, bu dünyada kaçacak bir yer bulsa da öbür dünyada varacağı yer cehennemden başkası olmayacak!

ABD’li medya uzmanı ve aktivist Jerry Day, Amerika’nın özellikle Ortadoğu ülkelerine yaptığı müdahalesine ve bu müdahalelerin hiçbir yasal gerekçeye dayanmadığına dikkat çekerek, ‘’ABD, uluslararası tüm anlaşmaları ihlal etti, Müslüman ülkeleri bombaladı, insanları öldürdü. Bu yüzden gittikçe yalnızlaştı. Bir gün sonumuz, İkinci Dünya Savaşı sonrası Almanlar gibi olacak. Dünyanın yeni katilleri biziz’’ şeklinde konuştu. Dolayısıyla Amerika’yla dostluk kurup birlikte olmak, dünyanın yeni katilleriyle birlikte olmaktır.

Amerika’nın yaptıklarıyla tarihte Firavunun yaptıkları pek birbirinden farklı değildir. Asrımızda küresel manada firavunun varisi Amerika’dır. Bölücülükte, ayrımcılıkta, cebir ve şiddette Amerika, firavunu aratmayacak durumdadır. Firavunların bulundukları ve iktidar oldukları yerlerde insanları sınıflara ayırmaları, kendi konumlarını korumalarına ve iktidarlarını garantilemelerine verdikleri önemden dolayıdır. Rabbimiz haber veriyor:

“Şüphe yok ki, Firavun yeryüzünde (ülkesinde) büyüklük taslamış/iktidar olmuş  ve ora halkını sınıflara ayırmıştı. Onlardan bir kesimi eziyor, oğullarını boğazlıyor, kadınlarını ise sağ bırakıyordu. Şüphesiz o, bozgunculardandı.” (Kasas Sûresi/ 4)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 187 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 326 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 387 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar