Müslümanlara karşı gerçekleştirilen katliamları durdurmak

Asrımızda dünyada Müslümanlar sistematik saldırılara, katliamlara maruz kalıyorlar. Müslümanların parçalanmışlıkları, dağılmışlıkları İslâm düşmanlarına sermaye...

Asrımızda dünyada Müslümanlar sistematik saldırılara, katliamlara maruz kalıyorlar. Müslümanların parçalanmışlıkları, dağılmışlıkları İslâm düşmanlarına sermaye olmaktadır.

Müslüman katliamına karşı durmak, Müslümanlardan olmanın gereğidir. Dünyanın neresinde bir zulüm, işkence veya soykırım, katliam varsa bilin ki orada bu vahşetlere sessiz kalınmayacak, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hiçbir şey yapamıyorsak “Sizden her kim bir kötülük görürse onu eliyle düzeltsin. Eğer eliyle değiştirmeye gücü yetmezse diliyle, ona da gücü yetmiyorsa kalbiyle. Ve işte bu, imanın en düşük mertebesidir.” (Sahih-i  Müslim, Îmân 78. Ayrıca bk. Tirmizî, Fiten 11; Nesâî, Îmân 17 ) hadisinin biz Müslümanlara yüklediği sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız. Dünyada Müslümanlara karşı gerçekleştirilen katliamları durdurmak, Müslümanların müştereği aslisidir.

Müslüman katliamları durdurmak için Müslümanlar olarak çürümüş, pörsümüş, kokuşmuş ve yıkılmaya yüz tutmuş Batı medeniyetinden ümit ve medet beklemekten vazgeçmediğimiz müddetçe hep Müslüman katliamlarına seyirci kalacağız.

Dünyanın herhangi bir yerinde Müslümanlara karşı yapılan şiddete yönelik ‘dur’ diyebilmek için Müslümanların cemaat olmaları gerekir. Müslümanlar olarak ne zaman ki Şer’i Şerif’in emir ve nehiyleri karşısında boynumuz kıldan ince hale gelirse işte o zaman cemaat olacağız. İşte o zaman Müslüman katliamları durdurma konusunda karar ve tavır sahibi olacağız.

Dünya kâfirleri, Müslümanları bölmenin, parçalamanın, birbirlerinden habersiz kılmanın neşesini yaşıyorlar. “Myanmar’daki (Burma) Arakanlı Müslümanlar beş yıldır Gazze›den daha beter bir şekilde kan ağlıyorlar. Arakan’daki Müslüman Rohingyalıların 2012’den bu yana maruz kaldığı zulüm, İsrail’in işgal altındaki Filistinlilere uyguladığı sistematik işkence, kitlesel katliam ve etnik temizliği aratmıyor. Zamanımızda Arakan’daki şiddet soykırım boyutuna vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 368 Okunma İsrail’e destek verenler İsrail kadar tehlikelidirler 20 Mart 2024 | 121 Okunma Günahkâr olsun olmasın her Müslümana ihtiyacımız var 13 Mart 2024 | 118 Okunma Cesur bir kez, korkak bin kez ölür 06 Mart 2024 | 151 Okunma Fitne zamanı fıkhı 28 Şubat 2024 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar