Tarihin en akıldışı seçimi!

Terörle mücadelenin iki evrensel temeli vardır. Birincisi, terör örgütünü halkadan koparıp tümüyle yalnızlaştırmaktır. İkincisi de medyada, siyasette hiçbir alanda terör örgütüne moral...

Terörle mücadelenin iki evrensel temeli vardır. Birincisi, terör örgütünü halkadan koparıp tümüyle yalnızlaştırmaktır. İkincisi de medyada, siyasette hiçbir alanda terör örgütüne moral güç olacak bir etkinliğinin olamamasını sağlamaktır.
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı ikisini de yapıyor!
Terör örgütü medyada adının çok geçmesini ister. Korkunç, insanlık dışı eylemleri de en çok bu yüzden yapar. O nedenle şöyle bir tarif vardır; medya, terör örgütünün oksijenidir.
Cumhuriyet tarihinde ilk kez seçim meydanlarında Cumhurbaşkanının ağzından “Kürdistan” sözünü duyduk. Üstelik onlarca kanalın canlı yayını eşliğinde. Ertesi gün de iktidarın yarı ve tam resmi yayın organlarında yer aldı.
Erdoğan, “Kürdistan” diyene bir şey demiyor, CHP’nin bunu söyleyenlerle işbirliği yaptığını söyleyip “CHP eşittir PKK” diyor. Sonra da, “CHP ile işbirliği yapanlar da PKK uzantısı” diye itham ediyor.
Herhalde terör örgütü şöyle diyordur:
“Ne çok yere uzanmışım!”
Aklı olan beri gelsin!
Ülke bütünlüğünde en hassas parti olduğunu iddia eden MHP’den, “Bunu diyen partiye gereği yapılsın” türünden bir çıkış var mı? Yok.
Herhalde bu konudaki görüşlerini bir sonraki seçimde ittifakı değişirse söyleyecek!

*** Erdoğan, CHP’ye ve Millet İttifakı’nın tüm katılımcılarına “dörtlü çete” deyip, siyaseti de çeteleştirdikten sonra, HDP’ye dönüyor. Diyor ki:
“Kandil’le işbirliği yaparsanız yeniden kayyım atarım.”
Buradan şu çıkıyor, HDP’de...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD gezisi iptal gibi! 25 Nisan 2024 | 692 Okunma ABD ile Hamas gerilimi! 24 Nisan 2024 | 311 Okunma Istakozgiller! 23 Nisan 2024 | 152 Okunma Şahsıma mektuplar (15) Is-takoz etkisi! 20 Nisan 2024 | 131 Okunma İYİ Parti çıkmazı! 18 Nisan 2024 | 534 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar