Şahsıma mektuplar (22) Herkes ken-dine gelecek!

Şahsıma mektuplar (22) Herkes ken-dine gelecek!

Geçen hafta sorunların üst üste geldiğini ama bunları alt alta koymasını bileceğimizi yazmıştım.

Bu hafta tam da dediğim gibi oldu. Hâkkari’de kayyum ataması yapıp tamamen hukuki bir biçimde arkasının geleceğini söyledik. Böylece DEM Partilileri kendi dertleri ile baş başa bırakıp protesto gösterileri yapmalarının yolunu açtık. Onları terörist ilan edip CHP’ye bağladık mı erken genel seçimlere giden yolun bir kısmını döşemiş oluruz. 

Meral Hanım’la daha önce defalarca yaptığımız görüşmeleri aleni hale getirmeye karar verdik. Onu da Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş, Sinan Oğan gibi zamanla doğru yolu bulan üstün siyasetçiler katına almak üzereyiz. 

Karşıma geçip bana çok sert sözlerle saldıranları yanıma alıp karşıya saldırmalarını sağlamak en verimli işlerden biri!

***

Bugün asıl sözünü etmek istediğim büyük adım, eğitimde kat ettiğimiz mesafe. Yola çıkarken dindar ve kindar nesil yetiştirme hedefimizi açık açık söylemiştik. Bu alanda istediğimiz kadar başarılı olamadık. 

Milletime, kin besleme konusunda sürekli uyarıda bulunuyorum ama istediğim düzeyde olmuyor. Her türlü cemaate, tarikata bu yönde destekte bulunduk; onlar da tam kindar bir nesil oluşturamadılar. 

Ben diyorum kin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şahsıma mektuplar (29) Eyyy La Fontaine! 27 Temmuz 2024 | 19 Okunma Acılı anne, eş, kardeş... Bu gücü yenemezsiniz! 25 Temmuz 2024 | 305 Okunma Yerel yönetimlerde 100 gün! 24 Temmuz 2024 | 2.404 Okunma Haçiko! 23 Temmuz 2024 | 1.184 Okunma Şahsıma mektuplar (28) Kon-trollü kaos! 20 Temmuz 2024 | 241 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar