İstanbul’da hiçbir şey araştırması sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yarından itibaren kamuoyu ile daha güçlü paylaşmayı planladığı “İstanbul Gönüllüleri” çalışması sırasında konuştuk...


Türkiye’nin gündeminde “İstanbul seçimleri ne olacak” sorusu var.
İmamoğlu’nun gündeminde ise “İstanbul’un daha iyi yönetilmesi için öncelikli olarak yapılması gerekenler” listesi var. İmamoğlu’nun kafasında “Seçim iptal edilirse ne olur” sorusu yok. Bu sorunun sorulmasını bile, “Kulvarı değiştirmek”, “Konuyu AKP’nin istediği mindere çekmek” olarak değerlendiriyor.
Yol haritası şöyle:
-Belediye Başkanı sorumluluklarına odaklanmak.
-İstanbulluların, “İmamoğlu döneminde kentte neler olacak” sorusuyla ilgili kalmasını sağlamak. İstanbul Gönüllüleri projesini öne çıkarmak.
-YSK konusunu ağırlıklı olarak partinin, hukukçuların irdelemesine bırakmak. Bunu yaparken, “Kimsenin hakkını yemem, hakkımı da kimseye yedirmem” duruşunu sürdürmek, hissettirmek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD gezisi iptal gibi! 25 Nisan 2024 | 629 Okunma ABD ile Hamas gerilimi! 24 Nisan 2024 | 310 Okunma Istakozgiller! 23 Nisan 2024 | 152 Okunma Şahsıma mektuplar (15) Is-takoz etkisi! 20 Nisan 2024 | 131 Okunma İYİ Parti çıkmazı! 18 Nisan 2024 | 532 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar