Erdoğan sorunu!

7 Haziran seçimlerine giderken Türkiye’nin en ciddi sorunu şu anda Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan Erdoğan’dır. Medyayı kullanma biçiminden hükümeti aşan bir AKP destekçiliğine...

7 Haziran seçimlerine giderken Türkiye’nin en ciddi sorunu şu anda Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan Erdoğan’dır. Medyayı kullanma biçiminden hükümeti aşan bir AKP destekçiliğine, Türkiye’nin temel sorunlarına yaklaşımından siyasete müdahalesine kadar her alanda sadece anayasal olarak değil, her anlamla sorumsuz bir Cumhurbaşkanı ile karşı karşıyayız. 
Seçimlerin temel kurallarından biri, olabildiğince eşit yarıştır. Ne tür önlem alınırsa alınsın iktidar partisi bu yarışta bir adım öndedir. Geçmişte böyleydi. Bugün ise tamamen değişik bir tablo var. Devlet, hükümetin ve hükümetten sorumlu Erdoğan’ın elinde oyuncak haline gelmiş durumda. 
Adaylar belirlenmeden önce AKP sıralarından Meclis’e girmek isteyenlerin birinci adresi partinin genel merkezi değil, kaçak sarayın uçsuz bucaksız odalarıydı. Bazıları o odalarda kayboldu, bazıları listeye girdi. Ancak ne kadarının “katıksız Erdoğan” damgasıyla listeye girdiği belli değil. 
Propaganda dönemi başladı... Erdoğan, partinin bir numaları propaganda sorumlusu olarak alanlarda, salonlarda, sokaklarda, odalarda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şehirliler köyleri arayın! 28 Mart 2024 | 89 Okunma Emekliler çocuklarınızı arayın, ikna edin! 27 Mart 2024 | 296 Okunma Seçimden sonra! 26 Mart 2024 | 433 Okunma Şahsıma mektuplar (11) Kemeri boyna taksam... 23 Mart 2024 | 226 Okunma Ankara’da savaş yok Yavaş var! 21 Mart 2024 | 300 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar