Bekir Coşkun: Tükenmez, yıkılmaz kale-m!

Bize, halk dahil kimseye dalkavukluk etmemek gerektiğini öğrettiniz. Eğer halk, yapması gerekenleri yapmıyorsa ondan da sözünü esirgemediniz.

Üç yıldır hep umutla sizden iyi haberler bekledik sevgili Bekir Ağabey… Umut sözcüğünü hep “umutlu” cümlelerde kullanırız ama sizi beklerken Nietzsche’nin şu sözü de belleklerimizi örselemedi değil:

“Umut en büyük kötülüktür, çünkü işkenceyi uzatır…”

Seyrek de olsa Sözcü’deki her yazınızda umudumuzu yükselttik. Hatta, “Bekir Abi yazı gönder” kampanyası mı başlatsak dedik ama bunun yaşadığınız bedensel acılar karşısında büyük haksızlık olacağını düşündük. 30 Eylül’deki yazınız sonbahar gibiydi:

“Yazı bilmem

Yazarım yazı bilmem

Bu yaz böyle geçti

Gelecek yazı bilmem…”

Şimdi s-onuncu köydesin! Sen de geçmişte kaybettiğimiz tükenmez kalemler gibi hepimizin içinde, sonsuzluktasın artık. Sadece insanlar değil, yeryüzündeki tüm canlılar için…

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğur Mumcu’nun can dostu... 19 Mart 2024 | 43 Okunma Şahsıma mektuplar (10) Seçim hile sanatıdır! 16 Mart 2024 | 129 Okunma ABD üçgeni! 14 Mart 2024 | 438 Okunma Resen mi ‘Reis’en mi? 13 Mart 2024 | 251 Okunma Seçim gönülsüzleri! 12 Mart 2024 | 506 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar