ABD’ye demokrasi öğretmenin zamanı geldi!

Eyy Amerika’nın bilmem ne meclisi başkanı, Türkiye demeden önce ağzını iyice çalkala, ondan sonra konuş.Sen kim oluyorsun da Türkiye’yi otokrat ilan ediyorsun?

Eyy Amerika’nın bilmem ne meclisi başkanı, Türkiye demeden önce ağzını iyice çalkala, ondan sonra konuş.

Sen kim oluyorsun da Türkiye’yi otokrat ilan ediyorsun?

Bisikletimize atlayıp gelmeyelim oraya... Sana öyle bir demokrasi tarifi yaparız ki cehaletinle yüz yüze gelir saklanacak yer ararsın. Üstüne bir de milli irade dersi veririz, diplomalarını yırtarsın.

Siz iki meclisinizi bir araya getirip karar alıncaya kadar, biz üç tane kanun hükmünde kararname yayımlar, ilk yayımladığımızı iki defa değiştirir, üstüne devrim yazarız.

Yok denetim, olmadı veto, sizin demokrasi su kaynatıyor, farkında değilsiniz.

Temsilciler mi teslimciler mi ne meclisi başkanıysan, sana nazik davranmamızın nedeni hoşgörüye verdiğimiz önemdir. Yoksa şimdiye çoktan ağzının payını verdiğimiz gibi hakkında soruşturma da başlatırdık. Sen bizi Trump’a sor, ne kadar çok kararlı olduğumuzu bilir. O kadar çok karar veririz ki hangisi hangisinden önceydi, sonuç ne oldu, üç gün sonra anlarsın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eğitim: Dünyada icat, bizde ricat! 08 Mayıs 2024 | 216 Okunma 100. yılı yaşamak! 07 Mayıs 2024 | 71 Okunma Şahsıma mektuplar (17) Macunlama! 04 Mayıs 2024 | 141 Okunma Güven end-eksi! 02 Mayıs 2024 | 192 Okunma Emek en cüce değerdir! 01 Mayıs 2024 | 87 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar