Büyük Türkiye idealine devam

Sosyal medya üzerinden yapılan kampanyaların kitlelere ulaşma noktasında son derece önemli olduğunu birkaç yazımda ifade etmiştim. Sosyal medya günümüzün yadsınamaz gerçeği. İnsanlara etkileşimin...

Sosyal medya üzerinden yapılan kampanyaların kitlelere ulaşma noktasında son derece önemli olduğunu birkaç yazımda ifade etmiştim. Sosyal medya günümüzün yadsınamaz gerçeği. İnsanlara etkileşimin tarafı olma olanağı sağlaması ve insanların olaylar hakkında duygu, düşünce ve yorumlarının geniş kitlelere ulaşmasına imkan tanıması sosyal medyayı günümüzde bir güç haline getirdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde sosyal medya üzerinden mevcut Cumhurbaşkanına yönelik Tamam kampanyası başlatıldı. Bu kampanya, muhalefetin hemen hemen tüm unsurlarının istisnasız olarak katıldığı tek kampanya olarak tarihe geçecek şüphesiz. Birbirleri ile ne ideolojik nede gönül bağı olarak herhangi bir bağı bulunmayan grupların tek bir ağızdan bu kampanyaya destek vermesi aslında seçimlerin nasıl seyir edeceğinin habercisi.

İşin en garip tarafı da muhalif kanadın atılan tweet sayısı ile övündüğü dakikalarda tweet kaynaklarının sosyal medyaya düşmesi üzerine oluşan tablo olsa gerek. Atılan tweetlerin çok büyük bir bölümü yurt dışından ve bot hesaplardan atılmış. Sırf Cumhurbaşkanına olan anlaşılmaz husumetleri yönünden toplumu manipüle etmek isteyen bu grupların kendilerini bu kadar küçük düşürücü eylemlerin odağı haline getirmeleri akıl alacak iş değil.

***

Şimdi ülkemizdeki siyasi ferkleri aldıkları pozisyon itibari ile değerlendirelim…

Bir yanda Cumhurbaşkanı Eroğan ile DEVAM diyen cumhur ittifakı var. Kim var cumhur ittifakının içerisinde? Yaklaşık 16 yıldır ülke yönetiminde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bürokraside gençlerin yeri 28 Ağustos 2018 | 2.457 Okunma Açlık tokluk değil; varlık, yokluk meselesi 14 Ağustos 2018 | 4.589 Okunma Göze göz, Dişe diş! 07 Ağustos 2018 | 4.620 Okunma Önceliğimiz üretim 31 Temmuz 2018 | 2.384 Okunma Cemaat Tarikat ayrımı 24 Temmuz 2018 | 266 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar