Duyurulmayan bir eroin operasyonu ve bir Veysel Filiz

Avrupalı Müslümanlar Girişimi EMISCO’nun Fransa’yı temsilen Gençlik Koordinatörü Fatih Filiz, babasının aracında bulunan 100 kilo eroinin ona ait olmadığını, komplo kurulduğunu öne sürüyor.

Haberlere göre Veysel Filiz, 9 Aralık günü aracıyla Türkiye’den Bulgaristan’a giderken Hamzaköy sınır kapısında durdurulmuş. Gümrük Muhafaza ekipleri aracındaki gizli bölmelerde piyasa değeri 5 milyon avro (yaklaşık 46 milyon 500 bin lira) olan 100 kilo kadar eroin bulmuşlar. Veysel Filiz, aracından çıkan 100 kilo eroinle bir bağlantısı olmadığını söylemiş ama tutuklanmış. Babasına “komplo kurulduğunu” söyleyen oğlu Fatih Filiz de “Şu anda bir soruşturma yürütüldüğü doğrudur. Fakat dosyada gizlilik kararı olmasına rağmen bu olayın basına sızdırılmış olmasını da anlamış değilim. Kısa süre içerisinde olayın iç yüzü ortaya çıkacak ve babamın suçsuzluğu anlaşılacaktır” demiş. “Basına sızdırılma” dediği tutuklanmadan on gün  sonra www.halkweb.com.tr sitesinde yayınlanan bir haber. Çünkü öncesinde ne gümrüklerin bağlı olduğu Ticaret Bakanlığı ne de İçişleri Bakanlığı, ele geçen bu önemli miktarda eroin konusunda kamuoyuna bir duyuru yapmış. Bakanlığın bu arada Van’da 30 kilo 750 gram eroin yakalanmasını kamuoyuna duyurduğunu hatırlatalım.

100 kilo eroin yakalanmasının duyurulmaması Veysel Filiz’in kim olduğu konusunda merak uyandırmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’yle ilişkilerde rüzgâr değişiyor: en muhtemel senaryo 19 Mart 2021 | 401 Okunma Mısır virajı ve “Ne diyorsam o” siyasetinin sonu 17 Mart 2021 | 922 Okunma MHP’nin “Fosforlu” kampanyası yeni Anayasayı yatırdı gibi 12 Mart 2021 | 1.590 Okunma Akşener’in Fosforlu Cevriye çıkışı putları kıran türden 11 Mart 2021 | 1.081 Okunma Papa Fransis’in Irak ziyareti, Türkiye ve İran 10 Mart 2021 | 282 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar