Zor kazandığınızı kolay kaybetmeyin

Şenol Güneş, Beşiktaş'ı birinci sayfaların takımı yapmıştır. Bu gerçeği kimse göz ardı edemez. Son günlerde hocanın Beşiktaş'taki durumunun ne olacağı en çok konuşulan...

Şenol Güneş, Beşiktaş'ı birinci sayfaların takımı yapmıştır. Bu gerçeği kimse göz ardı edemez. Son günlerde hocanın Beşiktaş'taki durumunun ne olacağı en çok konuşulan konulardan birisi oldu. İlginç değil mi? Geçen seneyi zirvede tamamlayan takım, bu sene de şampiyonluğa çok yakın ve Avrupa'da önemli işler yapmış. Bir penaltı farkıyla belki final, belki kupa kaçtı. Önceki gün İsveç'teki finali izlerken hepimizin aklına bu gelmedi mi? Ama bu takımın teknik direktörü 'kalacak mı, gidecek mi?' tartışmasının içine itiliyor.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Her yönetimle teknik direktör arasında belli süreçler içerisinde sıkıntılar olabilir. Sezon biter, taraflar masaya oturur, birbirlerine söyleyeceklerini söylerler. Şenol Güneş'in özellikle transfer konularında kırgın olduğu noktalar olabilir. Mesela, Ocak ayında yaptığı basın toplantısında Trabzonsporlu Mehmet Ekici hakkında sorulan soruya aynen şu yanıtı verimişti: "Mehmet Ekici'yi alırsam, Talisca, Tolgay, Olcay, Oğuzhan'ı bırakmam lazım."
Bu sözlerden de anlaşılacağı üzere Şenol hoca ile yönetim arasındaki en büyük sorun hep transferler üzerine yaşandı. Buna Eto'o, Mitrovic, Ersan'ı da ekleyebiliriz. Fakat profesyonel dünyada önemli olan Beşiktaş'ın başarısıydı. Ve Beşiktaş, Pazar günü resmiolarak şampiyonluğunu ilan edip, üçüncü yıldızını da formasına takacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hazırlık maçı deyip geçmek olmaz! 27 Mart 2024 | 113 Okunma İsmail Kartal isyan etti! Hocayı iyi dinlemek lazım 26 Mart 2024 | 223 Okunma Türkiye’nin en sevilen takımı Fenerbahçe! 25 Mart 2024 | 316 Okunma Güzel şeyleri atlamayalım… 22 Mart 2024 | 45 Okunma XXXL kaos! 14 Mart 2024 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar