Taraftar Yalçın’a son krediyi verdi!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne havlu atarken çok şey kaybetti. Bunun farkında mı? Bütün Avrupa maçlarında dram ve gözyaşı vardı. Güzel hikâyeler yazamadı Beşiktaş. 'Artık lige...

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne havlu atarken çok şey kaybetti. Bunun farkında mı? Bütün Avrupa maçlarında dram ve gözyaşı vardı. Güzel hikâyeler yazamadı Beşiktaş. 'Artık lige döndük. Yeni bir hikâye yazalım' demek belki taraftarı tatmin eder ama maddi ve manevi kayıpların da büyük olduğu gerçeğini değiştirmez.

***

Kuraların ardından Sergen Yalçın, "Bizim grup kebap gibi ise biz bu işten anlamıyoruz" dedi. Bir hedef çizmediği gibi takımın da motivasyonunu aşağı çekti. 5'te sıfır çekmenin sorumlusu Sergen Yalçın. Yönetimin hiçbir suçu yok.

***

Sergen Yalçın, "Ajax maçı öncesi ülke puanı ve prestij için sahaya çıkacağım" açıklaması yaptı. Beşiktaş'ın bundan önceki maçlarda böyle bir hedefi yok muydu? Ülke puanı önemli değil miydi? Ya da Beşiktaş Kulübü'nün prestiji!.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beşiktaş Ankara’da istediğini aldı 24 Nisan 2024 | 54 Okunma Kulüpler var birlik yok! 23 Nisan 2024 | 43 Okunma G.Saray mesajı F.Bahçe’ye verdi! 21 Nisan 2024 | 248 Okunma İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 139 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar