Oğuzhan kaçtı!

Beşiktaş'ta son yılların bal yapmayan arısı Oğuzhan, önceki gün Hollanda'ya uçarken şöyle diyor: "Başkan gitti, hoca gitti… Ben de istediklerimi yapamıyorum, farklı sebepler de var. Ailem Hollanda'da.

Mutlu olmak için, huzurlu olmak için Hollanda'ya gidiyorum." Futbolcuların duygusal olması doğal, hepimiz insanız. Birçok takımda başkan da hoca da gidiyor. Başka isimler geliyor. Sen Beşiktaş'a kaptan olmuşsun.. Seni bu takım, bu camia kaptan yapmış. 'Ben huzur için gidiyorum' diyorsan o zaman ben de senin için Beşiktaş'tan kaçtı derim. Beşiktaş senin başarılı olman için her şeyi yaptı. İyi bir kontrat da verdi. Senede 2 milyon Euro'dan fazla para aldın. Bunun karşılığını verdin mi? Yok! Şimdi 500 bin Euro'ya Feyenoord'a gidiyorsun. Bir kısmını da Beşiktaş ödeyecek. Yani huzurlu olmadığın takım. Umarız orada mutlu olur, goller, asistlerle konuşulur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
1907 derneği rahatsız: Bedelini ağır öderiz! 29 Mart 2024 | 13 Okunma Hazırlık maçı deyip geçmek olmaz! 27 Mart 2024 | 114 Okunma İsmail Kartal isyan etti! Hocayı iyi dinlemek lazım 26 Mart 2024 | 223 Okunma Türkiye’nin en sevilen takımı Fenerbahçe! 25 Mart 2024 | 316 Okunma Güzel şeyleri atlamayalım… 22 Mart 2024 | 45 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar