Ezeli rakipsiniz ama ezeli ortaksınız da!

"Biz rekabetin kötü yanına asıldıkça Avrupa ligleriyle aramızdaki mesafeler iyice açıldı.Premier Lig sadece Çin yayın hakları için 700 milyon dolar alıyor!"Yarın önemli bir maç var....

"Biz rekabetin kötü yanına asıldıkça Avrupa ligleriyle aramızdaki mesafeler iyice açıldı.
Premier Lig sadece Çin yayın hakları için 700 milyon dolar alıyor!"

Yarın önemli bir maç var. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki mücadelenin çok heyecanlı geçeceği bir gerçek... Günlerdir açıklamalara bakarsak taraftarından,futbolcusuna, başkanından teknik adamına kadar herkes derbiyi yaşamaya başlamış..
İki taraf da iddialı, iki taraf da istekli... Beraberlik bile mutlu etmeyecek bir skor gibigörünüyor tarafları çünkü iki taraf için de beraberlik henüz erken haftalar olmasına rağmen zirve yarışında ağır bir darbe anlamına geliyor. Hem Beşiktaş hem de MedipolBaşakşehir kopup gidecek, yenilen için işler neredeyse, mucizeye kalacak.
Bu maçın derbi rekabeti dışındaki en önemli yanı şüphesiz Galatasaray taraftarının 6 yıl sonra Kadıköy'de takımını destekleyebilecek olması. Taraftar yasağının kalkması için yöneticiler, başkanlar ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ büyük emek verdi.. Beşiktaş-Galatasaray ve Beşiktaş-Trabzonspor maçlarında aynı masada oturup yemek yiyen yöneticileri, başkanları gördük. Çok sevindik, mutlu olduk.. Bu görüntülere..
Aynısını Kadıköy'de de yaşamalıyız.
Hem Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hem de Galatasaray Kulübü BaşkanıDursun Özbek aynı masaya oturmalı. Maçı da beraber izlemeli..
Bu şansı iyi değerlendirin..
Pazartesi günü yayın ihalesi var. Kulüplerin beklentisi en az 600 milyon dolar.. İyi, güzel, hoş ama biz rekabetin kötü yanına asıldıkça, Avrupa ligleriyle aramızdaki mesafeler iyice açıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hazırlık maçı deyip geçmek olmaz! 27 Mart 2024 | 114 Okunma İsmail Kartal isyan etti! Hocayı iyi dinlemek lazım 26 Mart 2024 | 223 Okunma Türkiye’nin en sevilen takımı Fenerbahçe! 25 Mart 2024 | 316 Okunma Güzel şeyleri atlamayalım… 22 Mart 2024 | 45 Okunma XXXL kaos! 14 Mart 2024 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar