Eskiyle uğraşma yarınlara bak!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nu dinledik. Ünal Karaman'ın ayrılık süreci herkesi yıpratmış. Oysa ki tarihin yapraklarına bakarsak bu tür vedaları bütün takımlar yaşadı. Hoca ayrılacağını ifade ediyor, kendisiyle oturulup konuşuluyor, orta bir yol bulunduktan sonra da sezon sonuna kadar olan alacakları ödenip sözleşmesi feshediliyor.

Trabzonspor'a hizmet etmiş, kalan ücretinin ödenmesi kadar doğal bir şey olamaz. Sonuçta bu sayfa kapatılmalı artık. Trabzonspor ikinci yarıya bu tartışmalarla giremez, takıma ve camiaya zarar verir. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi. Kadrosu harika, Ndiaye transferi bitmiş, bugün sayfada okuyacağınız Nedelev de İstanbul'a davet edilmiş… Yani bir isim gitti diye her şeyin alt üst olmasını beklemek, bundan çıkar sağlamak Trabzonspor'a ihanettir. Özetle profesyonel olarak bir hocanın sözleşmesi feshedilmiştir. Herkes kendi hayatına ve yoluna bakmalıdır. Sayın başkan her şeyi net bir şekilde açıkladı.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 138 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 95 Okunma Birlik yok ayrılık çok 10 Nisan 2024 | 81 Okunma Şimdi Fenerbahçe ne kazandı? Muhasebe zamanı! 08 Nisan 2024 | 180 Okunma Bu ceza kime! Depremzedeye mi, U19’a mı, futbolun aktörlerine mi? 04 Nisan 2024 | 272 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar