Eleştiri var ama öz eleştiri yok!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün Antalya'da sürekli eleştirdiği medyanın önünde içini döktü! Bütün TV kanalları, internet siteleri ve sosyal medya bu toplantıyı canlı canlı yayınladı.

 Sayın Başkan konuşmasının başından sonuna kadar hep eleştirdi ama hiç öz eleştiri yapmadı.
Futbol Federasyonu'ndan şikâyet etti. Federasyonun kararlarını, yönetimini beğenmediğini vurguladı. Federasyonun ya da başka güçlerin haber yaptırdığını bile ima etti. Keşke bu haberleri yaptıranların isimlerini de verseydi. En önemlisi Fenerbahçe ile ilgili konularda TFF'den haber sızdırıldığını dile getirdi. Sayın Koç resmen "TFF'de köstebek var" dedi.
MHK'den şikâyetçi. Türkiye'nin SABAH Spor'un sayesinde öğrendiği Zorlu görüşmesinde Zekeriya Alp'in kendisine tek tek konularla ilgili brifing verdiğini de anlattı. Sayın Koç bu görüşmeden de tatmin olmamış ki; MHK'den şikâyetçi ve gözlemcilerden şikâyet etti. Hatta hakemlerle ile gözlemciler arasında 'Ahbap çavuş ilişkisi var" dedi.


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beşiktaş Ankara’da istediğini aldı 24 Nisan 2024 | 90 Okunma Kulüpler var birlik yok! 23 Nisan 2024 | 43 Okunma G.Saray mesajı F.Bahçe’ye verdi! 21 Nisan 2024 | 251 Okunma İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 140 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar