Bu oyuna 3 puan harika

Galatasaray'ın çok eksiği vardı.. Konya gibi önemli bir deplasmandan 3 puanla dönmesini ben başarı olarak kabul ediyorum..Oyun olarak vasattı Galatasaray.. Özellikle ilk yarıda hücum aksiyonları çok yetersiz kaldı....

Galatasaray'ın çok eksiği vardı.. Konya gibi önemli bir deplasmandan 3 puanla dönmesini ben başarı olarak kabul ediyorum..
Oyun olarak vasattı Galatasaray.. Özellikle ilk yarıda hücum aksiyonları çok yetersiz kaldı. Kanatları tutamadılar, Josue'nin yokları oynadığı ilk devrede Carole da tek başına akınlarla başa çıkamadı.. Konya kanatlardan gelerek 3-4 pozisyon buldu.. Hepsi de birbirinin kopyasıydı. Galatasaray'daki defans sorunu hala devam ediyor..
Takım savunması bir facia..
Riekerink buna çözüm bulamamış.
Hadi Galatasaray'ın 90 dakikayı çıkaramamasına alışkınız, ya Konya? Onlar da o bildiğimiz Konya değildi.. Becerikli olsalar ilk yarıda Galatasaray golü kalesinde görebilirdi.
İkinci yarı doğru bir hamleyle Josue'nin yerine giren Garry Rodrigues, Galatasaray'ı canlandırdı ve oyunu hızlandırdı..
İlk maçında verdiği izlenim de fazlasıyla olumluydu.. İstekli, hırslı ve hücumda etkiliydi..
Bruma'sız Galatasaray'ın da ne kadar ağır bir takım olduğunu gördük dün, eksikliğini ancak Rodrigues kapatabildi.. Golün asistini yapan çiçeği burnunda transferin koşu zamanlaması bir harikaydı.. Selçuk ve Sneijder dün vasattı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beşiktaş Ankara’da istediğini aldı 24 Nisan 2024 | 90 Okunma Kulüpler var birlik yok! 23 Nisan 2024 | 43 Okunma G.Saray mesajı F.Bahçe’ye verdi! 21 Nisan 2024 | 250 Okunma İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 140 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar