Bir puan kötü değil!

3 dakikada 3 puanı kaybetmek elbette üzüntü verici. Maçın genelinde Napoli, Beşiktaş'tan iyi oynadı, çok da fırsat yakaladı. Tıpkı ilk maçta olduğu gibi maça çok hızlı...

3 dakikada 3 puanı kaybetmek elbette üzüntü verici. Maçın genelinde Napoli, Beşiktaş'tan iyi oynadı, çok da fırsat yakaladı. Tıpkı ilk maçta olduğu gibi maça çok hızlı başladılar. 20 dakika nefes alamadık. Bu anlarda iyi ki golü kalemizde görmedik. Bizim bu anlarda sadece Atiba ile girdiğimiz bir fırsat vardı.
Allah'tan ceza alanımıza kadar rahat gelseler de vuruş becerisini gösteremediler. Bunun dışında Oğuzhan oyuna girene kadar doğru dürüst bir atağımız bile yoktu. Şenol Güneş ciddi bir hamle yaparak hazır olmayan, sakatlıktan yeni dönmüş Oğuzhan'ı oyuna aldı. Oğuzhan sakatlıktan yeni dönse de Beşiktaş'a renk getirdi. 79. dakikada öne geçmeyi de başardık. Kalan dakikalarda skoru koruyabilsek, rüya gibi bir senaryo gerçekleşecek, üst tur bileti bir beraberliğe kalacaktı. İşte bu nedenle Beşiktaş'a yazık oldu. Yine bir puan da asla kötü değil, aksine çok önemli. Napoli gibi bir takımdan 4 puan koparmak önemli bir iş.
Maçta biraz daha süre olsa Beşiktaş da gol atabilirdi, Napoli de.. Artık evimizde oynayacağımız bir Benfica bir de deplasmanda Dinamo Kiev maçlarımız var. Benfica ters bir takım.. Deplasmanda da kazanan bir takım. Çok zor maç olacak. Zaten Benfica'yı geçerse, Beşiktaş için ondan sonrası kolay... Kiev'de yapacağımız hesap gruptan çıkmak için değil, liderlik için olur. Bunun hayalini kurabilmek bile müthiş değil mi sizce de?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beşiktaş Ankara’da istediğini aldı 24 Nisan 2024 | 65 Okunma Kulüpler var birlik yok! 23 Nisan 2024 | 43 Okunma G.Saray mesajı F.Bahçe’ye verdi! 21 Nisan 2024 | 249 Okunma İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 140 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar