Artık birbirinizi engellemeyin

Mehmet Ekici konusunu herhalde daha çok konuşmaya devam edeceğiz.. İş öyle bir noktaya geldi ki, mutlu olan tek taraf Beşiktaş.. Neden Beşiktaş? Ekici'nin bu sezon Fenerbahçe'ye gitmesi istenmiyordu ve öyle de oldu. Trabzonspor...

Mehmet Ekici konusunu herhalde daha çok konuşmaya devam edeceğiz.. İş öyle bir noktaya geldi ki, mutlu olan tek taraf Beşiktaş.. Neden Beşiktaş? Ekici'nin bu sezon Fenerbahçe'ye gitmesi istenmiyordu ve öyle de oldu. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Beşiktaş'la anlaştım, Ekici'yi Fenerbahçe'ye vermiyorum" dedi, noktayı koydu ama bir gerçek var ki Ekici'yi isteyen takım Beşiktaş değil, Fenerbahçe.. Hem teknik direktör Dick Advocaat hem de Fenerbahçe yönetimi ve başkanı oyuncuyla ilgili birçok kez açıklama yaptılar. Advocaat, 17 Ocak'ta ne demiş: "Mehmet Ekici ilgilendiğimiz bir oyuncu ve onun için teklifimizi yaptık. İyi bir teklif yaptık.
Oyuncunun da sözleşmesinin bitmesine 4 ay kalmış ama kulübün teklifi kabul etmemesinin arkasında ne var, Beşiktaş mı var bilmiyorum?." Peki Beşiktaş'a satılmak istenen Ekici için Şenol Güneş ne demiş 7 Ocak'ta:
"Mehmet Ekici'nin adı bizimle geçmiyor.
Ekici'yi alırsam Tolgay, Talisca, Olcay (Trabzon'a gitti), Oğuzhan'ı bırakmak zorunda kalırım.. Bizim önceliğimiz santrfor." Şenol hoca her toplantısında gri açıklamalar değil net sözler söyleyen kişidir.
Bugün de kendisine Ekici'yi sorsanız aynı yanıtı verir. Şunu demek istiyorum. Beşiktaş, Ekici'yi kadrosunda görmeyi istemedi zaten.. Peki hedef neydi Ekici'nin Fenerbahçe'ye gidişini engellemek... Eto'o'nun rövanşı gibi bir şey bu.. Biz hala bu tür garipliklerle uğraşıyoruz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beşiktaş Ankara’da istediğini aldı 24 Nisan 2024 | 91 Okunma Kulüpler var birlik yok! 23 Nisan 2024 | 43 Okunma G.Saray mesajı F.Bahçe’ye verdi! 21 Nisan 2024 | 251 Okunma İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 140 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 96 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar