Akıl oyunlarıyla gelen başarı!

Galatasaray ile puan farkı açıldığında bu farkı "Suni" olarak niteleyen Aykut Kocaman'ın ezeli rakibinin zorlu fikstürüne baktığı gibi oynadığı bir akıl oyunu da vardı. Bu sözün...

Galatasaray ile puan farkı açıldığında bu farkı "Suni" olarak niteleyen Aykut Kocaman'ın ezeli rakibinin zorlu fikstürüne baktığı gibi oynadığı bir akıl oyunu da vardı.

Bu sözün baskısı, Galatasaray'da belki de Tudor'un sonunu hazırladı. Çok değil birkaç hafta önce "Görevi bırakıyor" denilen Aykut Kocaman, dün maça çıkarken, Tudor da valizini topluyordu. Karabük karşısında Fenerbahçe'nin zorlanmayacağını iddia edenler, ilk yarıdaki oyunla yanıldılar.

Karabük iyi savunma yaptı, diriydi ama oyunun hücum tarafını oynayamadı. İkinci yarıda baskının artacağı kesindi. Mehmet Topal'ın kornerden gelen topa vurduğu kafa Karabük'ün şifresini çözdü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 137 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 95 Okunma Birlik yok ayrılık çok 10 Nisan 2024 | 81 Okunma Şimdi Fenerbahçe ne kazandı? Muhasebe zamanı! 08 Nisan 2024 | 180 Okunma Bu ceza kime! Depremzedeye mi, U19’a mı, futbolun aktörlerine mi? 04 Nisan 2024 | 272 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar