F.Bahçe’nin teknik direktörü var!

Fenerbahçe taraftarının şu anda en çok merak ettiği konu, yeni teknik direktörü!.. Oysa takımın şu anda resmi bir hocası var. Çok da alışık olmadığımız bir şeyleri duyduk basın...

Fenerbahçe taraftarının şu anda en çok merak ettiği konu, yeni teknik direktörü!.. Oysa takımın şu anda resmi bir hocası var. Çok da alışık olmadığımız bir şeyleri duyduk basın toplantısında çarşamba günü. Özellikle yeni Sportif Direktör Comolli'nin, "Görüştüğümüz isimler için size çok bilgi veremem. Şu an Aykut Kocaman'ın devam eden bir kontratı var" sözü dikkatimizi çekti. Bir yanda Fenerbahçe'nin resmi hocası Aykut Kocaman'a "Sen bir kenarda bekle" deniliyor, diğer yandan yabancı adaylarla görüşmeler yapılıyor. Yabancılarla anlaşılamazsa Aykut Kocaman koltukta kalacak. Diyelim devam etti, bu ne kadar sağlıklı bir karar olacak... Sizin sözleşmeli hocanız varken, başka isimlerle görüşüyorsunuz ve bunu da açık açık ifade ediyorsunuz.. Normal mi bu? Değil... Aykut Kocaman da böyle garipliği etmiyor anladığım kadarıyla. İki taraf belki de arasında böyle bir anlaşma yaptı. Sonuçta Kocaman rahat, sözleşmesi var. Bastırır parayı fesh edersiniz. Alır almaz parayı onu bilemem... Ancak Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör süreci hiç normal görünmüyor!

Okay Yokuşlu çok ucuza gitti
Trabzonspor önemli bir oyuncusunu kaybetti. 24 yaşındaki Okay Yokuşlu, Kayserispor'dan Trabzonspor'a geldikten sonra bordo-mavili takımda iyi bir gelişim gösterdi. İdeal bir orta saha oyuncusu olarak hem savunmaya yardım etti hem de hücuma çıkıp skora katkı sağladı. Geçen sezonki performansı müthişti. 6 milyon Euro'ya Celta Vigo'ya transfer oldu. İspanyollar Okay'ı uzunca bir süre takip etmiş. Hatta Trabzon'a gelip maçlarını bile izlemişler. Sözleşmesine yazılan 6 milyon Euro rakamı çok az. O günkü şartlarda hatalı bir karar verilmiş. Okay gibi bir futbolcu en az 15 milyon Euro'ya gitmeliydi. Genç, yetenekli ve başarılı... Trabzonspor önemli bir yıldızını kaybetti. Yerini dolduracağını sanmıyorum. Okay, Emre gibi olmaz Celta Vigo da direkt 11 oynar.. Oradan da daha büyük bir takıma güle oynaya transfer olur.

Guti renk getirecek
Tamer Tuna sonrası Şenol Güneş'in bir yardımcı hoca tercih etmemesi çok eleştirilmişti. Artık önümüzdeki sezon teknik kadroya efsane bir isim Guti de katıldı. Guti, Beşiktaş'a gelen büyük yıldızlardan biriydi. İnönü Stadı'nda dönemin başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte muhteşem bir törenle imza atmıştı. Diyeceğim şu; taraftar ile arasında inanılmaz bir bağ ve sevgi var. Kulübeye saygı ve renk katacağı kesin. Unutulmasın ki Pepe, Adriano, Quaresma, Negredo ve Love gibi yıldızlarla Şenol Güneş arasında da bir köprü olacak. Aynı dili konuşuyorlar. Guti iyi hamle.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hazırlık maçı deyip geçmek olmaz! 27 Mart 2024 | 113 Okunma İsmail Kartal isyan etti! Hocayı iyi dinlemek lazım 26 Mart 2024 | 223 Okunma Türkiye’nin en sevilen takımı Fenerbahçe! 25 Mart 2024 | 316 Okunma Güzel şeyleri atlamayalım… 22 Mart 2024 | 45 Okunma XXXL kaos! 14 Mart 2024 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar