13 maçın 11’inde gol atamayan golcü!

Bir ateş çemberinin içinden geçiyoruz.Hainlerle dolu etrafımız.. Yıkmaya, bölmeye, isyan çıkartmaya çalışıyorlar..İzne giden askerlere, okula giden çocuklara, maça giden futbolseverlere, bizi koruyan...

Bir ateş çemberinin içinden geçiyoruz.
Hainlerle dolu etrafımız.. Yıkmaya, bölmeye, isyan çıkartmaya çalışıyorlar..
İzne giden askerlere, okula giden çocuklara, maça giden futbolseverlere, bizi koruyan polislerimize, vatandaşlarımıza saldırıyorlar hainler, alçaklar.. Dün de sabah acı haberlere uyandık.. Kayseri'de 14 şehit verdik, çok da yaralımız var.. Başımız sağ olsun.. Acil şifalar.. Tüm gücümüzle ayakta kalmaya devam edeceğiz.. Boyun eğmeyeceğiz..
Büyük bir aileyiz biz.. Bu bayrağın dibinde doğduk, öyle de öleceğiz..
Bu sezonun en kötü Beşiktaş'ını izledik.. Ama bunun belirtileri haftalar önce gelmeye başladı..
Başakşehir ve Fenerbahçe maçları özellikle.. Dinamo Kiev maçında hakem skandalı vardı ama Beşiktaş'ın da takım 10 kişi kalıncaya kadarki hali malum, son olarak da Bursaspor karşısında 2 penaltıyla kazanılan maç.. Yani Beşiktaş, "Ben sezon başındaki futboluoynamıyorum" diye bağırıyordu.
Beşiktaş'ın maçından önce yarışta oldukları Başakşehir, Trabzonspor'u yendi.. Bu skor bile Beşiktaş'ı motive etmemişti.
İlk yarıya baktık.. Ne tempo, ne baskı, ne pres, ne istek, hiçbir şey yoktu.. Devre oldu.. Belki Şenol hoca "Haşlar" dedik takımı..
Ne fayda.. İkinci yarıda da durum aynı..
Beş dakikada Beşiktaş yaptı Kasımpaşa..
Hadi bu golleri yediniz.. Beşiktaş gibi bir takım nasıl olur da bu gollere yanıt veremez?
Dün veremedi, verecek hali de yoktu..
Beşiktaş'ta herkes formsuz.. Şenol Güneş de.. Kasımpaşa karşısında sürekli oyuncuların yerini değiştirdi.. Quaresma forvet arkasında maça başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmza üzerinden yeni kaos senaryosu! 18 Nisan 2024 | 139 Okunma Ah hocam ah! 12 Nisan 2024 | 95 Okunma Birlik yok ayrılık çok 10 Nisan 2024 | 81 Okunma Şimdi Fenerbahçe ne kazandı? Muhasebe zamanı! 08 Nisan 2024 | 180 Okunma Bu ceza kime! Depremzedeye mi, U19’a mı, futbolun aktörlerine mi? 04 Nisan 2024 | 272 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar