Yap-İşlet-Kepaze et!

Almanya’nın kıskandığı, Amerika’nın gıpta ile baktığı, İngiltere’nin imrendiği dünyanın en büyük, en mükemmel, en iyi, en muhteşem havalimanı kar nedeniyle...

Almanya’nın kıskandığı, Amerika’nın gıpta ile baktığı, İngiltere’nin imrendiği dünyanın en büyük, en mükemmel, en iyi, en muhteşem havalimanı kar nedeniyle kapandı.

Cumhurbaşkanı’nın talimatlarıyla İstanbul’a gelecek bakanlar köhne, modası geçmiş Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı! Sahi o neden kapanmadı? Kar oraya yağmadı mı?

★★★

İstanbul Havalimanı’nın kargo bölümü gecekondu gibi çökerken, Atatürk Havalimanı’nında hasar var mıydı?

Bakanlar neden zahmet edip İstanbul’a geldi? Telefonla halledemezler miydi? Kurumsallık bunu gerektirmez mi? Yetkililerin yok mu yetkisi? Burası parti devleti mi?

Ne yapacaklar ki? Kürek mi dağıtacaklar? Yolları mı tuzlayacaklar? Kar küreme aracı mı kullanacaklar? Havadan düşen karları mı tutmaya çalışacaklar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 495 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar