Vergi kimin beka meselesi?

Lise tarih kitaplarının vazgeçilmez cümlesi; “halk ağır vergiler altında eziliyordu” günümüzde tekerrür etti. Belli ki bu iktidar Türkiye’ye ibret almamız için gönderildi!AKP’nin eski fakat...

Lise tarih kitaplarının vazgeçilmez cümlesi; “halk ağır vergiler altında eziliyordu” günümüzde tekerrür etti. Belli ki bu iktidar Türkiye’ye ibret almamız için gönderildi!

AKP’nin eski fakat bugünlerde anlam kazanmış sloganı “yetmez ama evet” aklımdan çıkmıyor. Gerçekten de ne kadar verirsek verelim asla yetmiyor!

★★★

Cumhurbaşkanı kararı ile 20.000 lira olan telefon kayıt harcı sizce yeter mi?

Bu başkanlık sisteminin başarısıdır. Daha hızlı karar alınabilen, yeniliklere daha hızlı adapte olunabilen, etkin bir yönetimin kanıtıdır!

Niye vergi ödemek için yurt dışından telefon almamızı bekliyorlar ki? Havalimanına banko koysunlar, direkt oraya gidelim, kulağımızın arkasını gösterelim!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 495 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar