Son bahisler...

Ekonomi ile alakalı, alakasız her bakanın hatta Cumhurbaşkanı’nın ağzından düşürmediği bir replik var; “Aslında ekonomimiz sağlam, sorunlar geçici…” Gayet normal, ne demelerini bekliyorsunuz...

Ekonomi ile alakalı, alakasız her bakanın hatta Cumhurbaşkanı’nın ağzından düşürmediği bir replik var; “Aslında ekonomimiz sağlam, sorunlar geçici…” Gayet normal, ne demelerini bekliyorsunuz ki?

Zira önemli olan yurtdışından bakılınca Türkiye ekonomisin nasıl bir çizgi çizdiği… Yoksa biz sabaha kadar ekonomimiz süper diyelim, sadece kendimiz çalıp kendimiz oynarız. Ülkeye para çekemezsek, kibarcası dış borçları öderken zorlanırız.

★★★

Görüşlerine en çok itibar edilen kuruluşların, ekonomisi kırılgan denilince örnek gösterdiği ilk ülke Türkiye olmaya devam ediyor.

Şimdi, bırakın kuruluşları kendi ülke yönetimlerinde söz sahibi olanlar dahi Türkiye’nin enflasyonundan, faiz politikasının tersliğinden dem vuruyor.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar