Sandık ‘daha’ dedi!

Seçim bitti. Kılıçdaroğlu romantizmi sona erdi. Nasıl olsa bitmiş maçın yorumunu yapacak çok çıkacak. Biz önümüze bakalım. Biraz ona kafa yoralım.Tarihi bir seçimdi. Ekonomiyi tam manasıyla...

Seçim bitti. Kılıçdaroğlu romantizmi sona erdi. Nasıl olsa bitmiş maçın yorumunu yapacak çok çıkacak. Biz önümüze bakalım. Biraz ona kafa yoralım.

Tarihi bir seçimdi. Ekonomiyi tam manasıyla bitirdi! İktidar bu seçimi kazanabilmek için bütçeyi tarumar etti. Hadi buna alışığız da serbest piyasa ekonomisini bitirmesine ne demeli? Değer miydi?

★★★

Yeni dönem ekonomiye merhem olur mu? Yapmayın gözünüzü seveyim… Ne değişecek? Taze kan, genç yetenek Erdoğan geldi diye yurt dışından yeni para mı gelecek? Yoksa bir mucize mi gerçekleşecek?

Seçmene şirin görünebilmek adına bütün ekonomiyi makyajlamaya çalıştılar. Yağmur, seçim ikinci tura kalınca çiselemeye başladı. Makyaj aktı, krediler durdu. Dolar işlemleri kısıtlandı. Firma sahipleri fena ciyakladı.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar