Sadece kör değil nankörsün!

“Ne diyorlar? Ekonomi battı, ekonomi bitti. Kardeşlerim; buradan tüm milletime sesleniyorum. Bunlarda insaf yok. Bunlar nankör!” dedi.

Aklıma Serdar Ortaç’ın “Nankör” şarkısı geldi, içim ürperdi! “Aramızda bir sürü düşman var, sürü nankör var ve bakan kör var” şarkının sözleri… Biri umutsuz bir aşkı anlatıyor diğeri umutsuz bir ekonomiyi!

★★★

Egosu yüksek doktorların aileye kötü haberi vermesi gibi; ameliyat iyi geçti ama hasta kaybedildi! Canım olur o kadar kusur, geçecek hepsi… Var mı vefasızlığın gereği?
Sadece kör değiliz aynı zamanda nankörüz belli ki… Hem göremiyoruz hem de görmek istemiyoruz bazı şeyleri… Konyalı bilim adamları yeni bir şey mi keşfetti? Yüksek teknolojili üretime mi geçildi? Petrol mü fışkırdı? Altın mı çıktı? Yoksa hiç biri mi? Neyi kaçırdık şimdi?

★★★

Nasıl düzelecek, ne gibi tedbirler alınacak, ne kadar kemer sıkılacak? Hiç biri ortada yok! Varsa yoksa vergi zammı… Ben size söyleyeyim. Faizleri düşürmek falan hikaye… 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 455 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 704 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar