Reklamlarda her yerden çekiyor ama...

Televizyon reklamlarında her daim gördüğümüz GSM operatörlerinin öve öve bitiremediği teknolojilerinin bir halta yaramadığını bu depremde de tescillemiş olduk.Zira amaçları reklam verip aç...

Televizyon reklamlarında her daim gördüğümüz GSM operatörlerinin öve öve bitiremediği teknolojilerinin bir halta yaramadığını bu depremde de tescillemiş olduk.

Zira amaçları reklam verip aç yandaşları bir nebze olsun doyurmak. Ceplerine para koyup hırlamalarını durdurmak.

★★★

Oysa 6 Şubat Depremi, Türkiye’nin iletişim, haberleşme, internet altyapısının çöktüğünü, 21 yıldır iktidarın bu alanda neredeyse çivi çakmadığını, alternatif altyapı yatırımlarını engellediğini ortaya çıkarttı.

Gözleri oydan başka hiçbir şeyi görmediğinden en kritik saatlerde interneti yavaşlatıp Twitter’ın bandını daralttılar. İnsanların canı pahasına siyaset rezilliğine imza attılar.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar