Nebati gitti Şimşek geldi

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı Mehmet Şimşek’e devrettikten sonra Nebati’nin mesajı oldukça enteresandı… “Elhamdülillah. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine başlarken yaptığım...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı Mehmet Şimşek’e devrettikten sonra Nebati’nin mesajı oldukça enteresandı… “Elhamdülillah. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine başlarken yaptığım ilk duamı kabul eden Rabbime şükrediyorum” diye başladı.

Duası “Türkiye ekonomisini öyle bir hale getireyim ki, düze çıkarmak için gelenin anasından emdiği süt burnundan gelsin” değilse, bilsin ki o dua tutmadı!

★★★

Mehmet Şimşek kendisine yapılan teklifi “Benim o sirkte ne işim var? Toparlanmaz o ekonomi…” diyerek tam dört kez reddettikten sonra yapılan baskı ve duygu sömürülülerine dayanamayıp kabul etti.

İlk resmi açıklaması da “Türkiye’nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır” şeklindeydi.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 493 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar