Kim 7 milyon Suriyeliye bakar?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında, “Biz 4 milyona yakın Suriyeli mülteciye ülkemizde ev sahipliği yaparken yaklaşık 3 milyona yakın Suriyeliye de Suriye tarafında...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında, “Biz 4 milyona yakın Suriyeli mülteciye ülkemizde ev sahipliği yaparken yaklaşık 3 milyona yakın Suriyeliye de Suriye tarafında yardım ediyoruz” dedi. “Bu Suriye nüfusunun üçte birine tekabül ediyor. Bunu yapabilen başka bir ülke var mı?” diye de ekledi! Söylerken öyle de rahat ki, sanırsın parasını kendi cebinden verdi!

★★★

Bu ülkede 16 milyon yoksul var. Yaşamak için debeleniyorlar. Yaklaşık 18 milyon kişi yoksulluk sınırında… 7 milyon Suriyeliye bakıyoruz diye gururlanıyoruz!

Türkiye’de resmi işsiz sayısı 4 milyon 650 bin kişiye, gerçeği 7 milyon 305 bin kişiye yükseldi. Suriyelilere bakacağına kendi işsizlerine baksan, onlara para harcasan… Artık ümmetin lideri olacağım diye kendini kandırmasan!

★★★

Senin halkından insanlar aç dolaşıyor. Havalar soğumasın da kombi açılmasın diye dua ediyorlar. Demezler mi adama, önce kendi ülkeni, kendi halkını bir düze çıkar… Demedikleri gibi de ne söylese alkışlarlar. Müstahaklar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 702 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar