Kaptanınız konuşuyor Atatürk Havalimanı kapanıyor!

Kaptanınız konuşuyor. Kemerlerinizi bağlayın. İstanbul Atatürk Havalimanı 24 saat sonra kapatılıyor. İstanbul’un kalbinden anasının nikahına taşınıyor. Gözünün yaşına bakılmadan...

Kaptanınız konuşuyor. Kemerlerinizi bağlayın. İstanbul Atatürk Havalimanı 24 saat sonra kapatılıyor. İstanbul’un kalbinden anasının nikahına taşınıyor. Gözünün yaşına bakılmadan milyarlarca dolarlık yatırım hurdaya çıkarılıyor.
Oysa 2017 yılında dünyanın en iyi 3’üncü, 2018’de dünyanın en iyi 5’inci havalimanı seçilmişti. Amaç, büyük kısmını yıkıp arsasını imara açmaktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı İmamoğlu aldı. Hesap tutmadı. Milyarlarca dolar boşa aktı!

★★★

İşin ilginci Atatürk Havalimanı’nda bütün pistler kapatılmayacak. Cumhurbaşkanı ve diğer devlet görevlileri bu havalimanını kullanacak!
Vatandaş yollarda sefil olurken onlar şehrin en güzel konumundaki Atatürk Havalimanı’nın keyfini çıkartacak.

★★★

Daha metrosu yok, milyonlarca kişi otobüs ile taşınacak. Taksi, uçak bileti parasına mal olacak. Anlaşma gereği İstanbul’a uzun yıllar yeni havalimanı da yapılamayacak.
İstanbul Ha­va­li­ma­nı iktisadi açıdan tam bir israf ve felaket! Atatürk Havalimanı ihtiyaca cevap vermez hale gelmiş olabilir. Lakin gidip de ıskartaya çıkartmazsın. Ya büyütürsün, ya ufak çaplı yeni bir havalimanı yaparsın.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 493 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar