İstifa etmeyi dahi beceremedi!

Her daim muhalefete muhalefet etmeyi saçma bulan biri olarak kendi kendime şu soruyu sorarken buldum: “Ülkede doğru düzgün bir muhalefet olsaydı bu vergi zamları böyle fütursuzca yapılabilir miydi?”Erdoğan’a yüzde...

Her daim muhalefete muhalefet etmeyi saçma bulan biri olarak kendi kendime şu soruyu sorarken buldum: “Ülkede doğru düzgün bir muhalefet olsaydı bu vergi zamları böyle fütursuzca yapılabilir miydi?”

Erdoğan’a yüzde yüz hak verdim. “Türkiye böyle bir muhalefet anlayışıyla yoluna devam edemez.” Helal olsun valla… On ikiden vurmuş doğru teşhis koymuş.

★★★

Koalanın okaliptüs ağacına sarıldığı gibi koltuğa yapışan Kemal Kılıçdaroğlu’nun vergi zamları hakkındaki yorumlarına bakayım dedim ve Twitter’da sayfasını açtım. Acıdım!

Son twiti, “Acısı hep yüreğimizde olan Ali İsmail Korkmaz’ı hüzün ve rahmetle anıyorum” idi…

Öncekiler sırasıyla:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 495 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar