Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan olmamalı!

Söylentilere göre Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etmek istedi. Merkez Bankası’nın bürokratlarının kendisinden habersiz görevden alınmasına sinirlendiği iddia edildi.Sinirlenir tabii… Bence de hemen istifa...

Söylentilere göre Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etmek istedi. Merkez Bankası’nın bürokratlarının kendisinden habersiz görevden alınmasına sinirlendiği iddia edildi.

Sinirlenir tabii… Bence de hemen istifa etmeli. Hem beni de düşünmeli… Ne demeç veriyor, ne çıkıp konuşuyor. Peki, ne yazacağım ben? Hiç düşünmüyor.

Lütfi Elvan

★★★

Ah be… Oysa Berat Bey öyle miydi? Özlüyorum valla kendisini… Her gün yeni bir yazı konusu yaratıyordu. Çokomelli bir kişilikti… Hindistan cevizli Eti Puf sevdiğini bizzat belirtmişti.

Lütfi Bey’in tweetlerine bakıyorum, devamlı toplantı resimleri… “Bir araya geldik”, gelin! “Değerlendirmelerde bulunduk”, bulunun! “Konuları ele aldık”, alın!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 493 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar