Gaye Hanım ne kadar dayanır?

Yeni Merkez Bankası Başkanı Gaye Hanım önderliğinde yapılan açıklamada “döviz kurunu baskılamak için döviz satışı yapılmayacak ve öncelik enflasyonda olacak” denildi.İşin enteresan...

Yeni Merkez Bankası Başkanı Gaye Hanım önderliğinde yapılan açıklamada “döviz kurunu baskılamak için döviz satışı yapılmayacak ve öncelik enflasyonda olacak” denildi.

İşin enteresan tarafı beş kişilik Para Kurulu’nu oluşturan şahısların dördü aylar boyunca tam tersini yaptı. Belli ki Nebati’nin epistemolojik kopuşu işe yaramadı.

HHH

Eksi rezerv ile olmayan parayı sattılar. Özel
bir kurumda çalışsalar dolandırıcı diye o anda tutuklanırlardı. Seçimlere kadar günü kurtardılar, memleketi batırdılar.
Maşallahları var.

Nitekim rezervler bu kadar kötü olmasaydı Merkez Bankası’nın kapısından geçirmezlerdi Gaye Hanım’ı… Yabancılar belki etkilenir, üç-beş döviz yollar diye o koltuğa oturttular. Yoksa AKP’li olarak kimler kimler sıradalar.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 495 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar