Faizi indirse dolar artacak yükseltse kovulacak!

Kendisini o makama atayan Erdoğan, temmuz veya ağustos ayı gibi faizlerde indirim beklediğini belirtti

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, kendisinden önceki başkan Naci Ağbal’ı, yazarı olduğu gazetede faizleri düşürmediği için neredeyse “hain” ilan ediyordu. Gazete “Bu operasyonu kimin adına çektiniz?” manşeti ile çıkıyordu.

Ee sonra ne oldu? Göreve geldiğinden beri üç toplantı yaptı. Faize dokunamadı. Kımıldamadığına göre biri çıkıp “Şahap dış güçlerin maşası” dese… “Ekonomiye operasyon mu çekiyorsun?” diye sorsa… Yüzü kızarmayacak mı?

★★★

Yanlış anlamayın doğru olanı yaptı. İyi de en azından boşuna suçladığı eski başkandan kamuoyu önünde “özür dilemesi” gerekmez mi? Yapamaz! Normal şartlarda bu etik davranışı yerine getirmesi için bile izin alması gerekir. Bu durumun gerçekleşmesi yapılan hatanın kabulü anlamına gelir.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar