Eyvah eyvah!

‘Rizeliyim ya’ diye başlayıp mitinglerde 200 gramlık çay paketleri dağıtıyordu. İkram edip bize de dua edersiniz diyordu. Kalabalığın üzerlerine bedava çay atılınca bir anda “varlık...

‘Rizeliyim ya’ diye başlayıp mitinglerde 200 gramlık çay paketleri dağıtıyordu. İkram edip bize de dua edersiniz diyordu.
Kalabalığın üzerlerine bedava çay atılınca bir anda “varlık kavgası” çıktı. Millet birbirine girdi! Bırakın dua etmeyi, ayırmasalar selaları verilecekti.

★★★

Erdoğan teessüflerini bildirdi. “Bak ben çok üzüldüm, çok üzüldüm, çok üzüldüm… Böyle kavga olmaz, kavga olmaz. Gelin ön tarafa ben size birer tane vereyim. Böyle kavga olmaz. Çok ayıp, çok ayıp!” dedi.
Kavga şiddetlenince; “Eyvah, eyvah” diye devam etti. İşte bu “eyvah, eyvah” tepkisi ülkenin 17 yıl sonra düştüğü durumun özetiydi.

★★★

Atılan çayın üretildiği Rize’de AKP, bir ilçeyi CHP’ye kaptırdı ama yüzde 72.71 oy oranıyla açık ara aldı.
Siyasetin amacı hizmetti… Yaşam kalitesini yükseltmekti… Ülke vatandaşlarını zenginleştirmekti. Sahi Rizeli neye bu kadar yüksek oy verdi?

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar