Ekonominin durumu iftar kuyruğu!

Başkanlık sistemine geçtiğimizden beri ekonomide gün yüzü görmedik. Zira sistem enkaz devraldı. Enkazı da bizzat sitemi getirenler yarattı. Ekonomi yıllardır kötü yönetiliyor...

Bu bir sorun. Ülkeyi yönetenler bu sorunlarla başa çıkabilecek düşünce yapısına sahip değiller. Bu daha büyük bir sorun.

★★★

Büyüğün büyüğü vardır ya… İşte o da heybede… Sadece ekonomiye odaklanırsanız resmi göremezsiniz. Yıllardır yazdım, çizdim… 2018’de canımız çok yanacak diye… “Acımadı ki” diyen kaldı mı kenarda köşede?
Bu yıldan ümidi olan var mı? Varsa ekonominin nasıl iyiye gideceğini bana da anlatsın… İçinde mucize olan masalları ben de duyayım.

★★★

Ne yaptı ekonomi yönetimi “Suç bende değil” mesajı vermekten başka? Yedi, içti, tüketti; Türkiye’yi borç batağına sapladı. Bunu bankalar vasıtasıyla toplumun bütün bireylerine yaydı.
Merkez Bankası el frenini çekmiş, İktidar gaza basıyor. Ekonomi balata yakıyor. Dumanlar çıkıyor. Ne dolar ne faizler iniyor, ne piyasalar rahatlıyor. Bilin bakalım araba nereye gidiyor?

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar