Çokomelli tam bir yıl önce gitti!

Türkiye ekonomisinden sorumlu bakan Berat Albayrak’ın Instagram vasıtasıyla “at izi it izine karıştı” diyerek istifasını bildireli bugün itibarıyla tam bir yıl oldu.Hatırlarsınız, medyanın yüzde...

Türkiye ekonomisinden sorumlu bakan Berat Albayrak’ın Instagram vasıtasıyla “at izi it izine karıştı” diyerek istifasını bildireli bugün itibarıyla tam bir yıl oldu.

Hatırlarsınız, medyanın yüzde 90’ı eğitimli köpek gibi haber bile yapamadı. Tepki dahi veremedi.

Berat Albayrak

★★★

Hakkını vermek lazım… Saray bile bu istifaya şaşırdı. Yazdı mektubunu, aldı ceketini gitti. Hiç çevirmedi, eğilip bükülmedi. Kimler istifa etmeye çalıştı da edemedi!

Zira ekonomide yaşanan felaketin sorumlusu sadece Berat Albayrak’tır demek haksızlık olur. Kendisi kayınpederinden enkaz devraldı. Altından kalkamadı.

★★★

Hata üzerine hata yaptı. Piyasa gerçeklerine uzak kaldı. Düzelteceğim diye gelip, iyice dağıttı öyle bıraktı. Bakın yine kulağımda “burası çok önemli” sesi yankılandı.

Berat Albayrak geldikten sonra ekonomi daha kötüye gitti. Berat Albayrak istifa etti, her şey daha da kötüleşti… Asıl değişmesi gereken sistem… Yoksa o gitmiş, şu gelmiş, bu hani bana demiş ne fark eder?

Suyun yoksa hepsi boşuna....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar