Çocuklarına bakamayan ülke Türkiye!

Bir afet bölgesi geleneği olarak otobüsten halkın kafasına nesne fırlatma…Bir ara satranç takımı atıyordu pek ilgi görmedi. Fil, at, vezir, kale, piyon, şah… Kim uğraşacaktı bunlarla? Hemen...

Bir afet bölgesi geleneği olarak otobüsten halkın kafasına nesne fırlatma…

Bir ara satranç takımı atıyordu pek ilgi görmedi. Fil, at, vezir, kale, piyon, şah… Kim uğraşacaktı bunlarla? Hemen değişikliğe gidildi.

Günlerce müdahale edilmeyen orman yangınları, sel felaketi yaşanan yerlerde de “Rizeliyim ya” diye başlayıp 200 gramlık çay paketleri fırlatıp bize de dua edersiniz diyordu.

Kalabalığın üzerlerine bedava çay atılınca bir anda “varlık kavgası” çıktı. Millet birbirine girdi! Bırakın dua etmeyi, ayırmasalar selaları verilecekti.

★★★

Son olarak deprem bölgesine giden Erdoğan bu sefer ne fırlattı? Çocuklara oyuncak! Mantıklı bir seçim gibi geldi… Çay fırlatsa bölgede neredeyse temiz su yok ki!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 702 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar