Bu filmi hepimiz seyredip fakirleştik!

Rocky filmi 8 bölüm çekildi. İlk dördünden sonrası geyikti. Diğerleri ilk dörtlünün ekmeğini yiyip para kazanmaya yönelikti. Konu bokstu ama içerikleri farklıydı.Bizim “faiz sebep enflasyon neticedir”...

Rocky filmi 8 bölüm çekildi. İlk dördünden sonrası geyikti. Diğerleri ilk dörtlünün ekmeğini yiyip para kazanmaya yönelikti. Konu bokstu ama içerikleri farklıydı.

Bizim “faiz sebep enflasyon neticedir” filminin bu dördüncü çekilişi… İlk üçü insanları daha da fakirleştirip, para kaybettirdi. Şimdi dördüncü defa aynı senaryoyu çekip farklı son umuyorlar.

★★★

Planları şöyle… Faiz düşürülünce kur yükselecek… Bilmiyorlar mı? Her ne kadar “kur yükselişi faiz düşürmemiz nedeniyle değil” deseler de bal gibi biliyorlar.

Kur yükselince ihracat artacak… Neden? Türk malları ucuzlayacak.

Aslında girdi maliyetlerinin dünyada belirlenen fiyatları var. Metaller, kimyasallar, hammaddeler hemen hemen aynı fiyattan işlem görüyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 493 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar