Bombanın pimi çekildi!

Dünyada, petrol fiyatlarının yükselmesi nedeniyle ekonomisi en olumsuz etkilenen ülkelerden biri Türkiye… Zaten her halttan kötü etkilenen yegâne ülke… Bir şeyden de iyi etkilense, hatırım kalır!...

Dünyada, petrol fiyatlarının yükselmesi nedeniyle ekonomisi en olumsuz etkilenen ülkelerden biri Türkiye… Zaten her halttan kötü etkilenen yegâne ülke… Bir şeyden de iyi etkilense, hatırım kalır!
Ortadoğu’ya yeni deste getir! Kartlar yeniden dağıtılıyor. Piyasaların gündeminde Suudi Arabistan’ın iki büyük petrol tesisine drone ile yapılan saldırılar en başta oturuyor!

★★★

Suudi Arabistan’ın savaştığı Yemen’deki Husi’ler; “Bombaları biz yolladık” diyorlar. Kimseyi de inandıramıyorlar. Olağan şüpheli İran!
Bariz İran menşeli drone bunlar… Suikast için yıllardır üretiliyorlar. Nitekim Suudi yetkililer de bu yönde açıklama yaptı! Yemen’de öyle bir teknoloji olmadığı aşikar!

★★★

Tamam, İran üretip, satmış olabilir de gidip İran topraklarından yollayıp göz göre göre savaş başlatmaz herhalde!
Savaş tamtamları çalarken İran gitti, Birleşik Arap Emirlikleri’ne yakıt taşıyan tankere el koyduğunu bildirdi. Acaba derdi neydi?

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 493 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar