Bırak bu “Filistin’e gidelim” ayaklarını

Kamunu iç-dış borç tutarının 6 trilyon lirayı geçtiğini bizzat Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı. Bunun anlamı sadece dokuz ayda borçta 2 trilyon liralık bir yükseliş...

Kamunu iç-dış borç tutarının 6 trilyon lirayı geçtiğini bizzat Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı. Bunun anlamı sadece dokuz ayda borçta 2 trilyon liralık bir yükseliş yaşandı.

Yani kaynak kalmadı! Seçimler için bütçede ne varsa harcamışsın. Nasıl düze çıkacaksın?

Ekonomi yıllardır kötü yönetiliyor. Bu bir sorun. Ülkeyi yönetenler bu sorunlarla başa çıkabilecek düşünce yapısına sahip değiller. Bu daha büyük bir sorun.

Haliyle durumu kabullenip İngiltere’den bakan getirdiler. Herkesin merakı ne kadar sabredebilecekler.

Büyüğün büyüğü vardır ya… İşte o da heybede… Sadece ekonomiye odaklanırsanız resmi göremezsiniz. Yazdım, çizdim… 2023’te canımız çok yanacak diye… “Acımadı ki” diyen kaldı mı kenarda köşede?

Bu yıl geçti. Gelecek yıldan ümidi olan var mı? Varsa ekonominin nasıl iyiye gideceğini bana da anlatsın… İçinde mucize olan masalları ben de duyayım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar