Bir umuttu yaşatan ekonomiyi...

Merkez Bankası’na yeni bir duruş, yeni dokunuş lazımdı… Kaybolan güvenilirliği sağlayacak yeni bir isim gerekliydi. Yeni bir haber ile yeni bir kader çizilmeliydi.Yeni Başkan Gaye Erkan bunları başarabilir mi? Tek...

Merkez Bankası’na yeni bir duruş, yeni dokunuş lazımdı… Kaybolan güvenilirliği sağlayacak yeni bir isim gerekliydi. Yeni bir haber ile yeni bir kader çizilmeliydi.

Yeni Başkan Gaye Erkan bunları başarabilir mi? Tek başına olmaz tabii ki… Nasıl destek bulacak? AKP bıyığı da bırakamaz ki!

Dün gece haber geldi, Merkez Bankası başkan yardımcıları değişti. Ülke ekonomisinin berbat hale gelmesinde büyük pay sahibi üç kifayetsiz kovuldu, onların yerine özgeçmişi sağlam üç isim koltuğa oturdu.

★★★

Enteresan biçimde Erdoğan’ın yaptığı bu atamalar liyakate dayalı ve çok başarılı… Merkez Bankası neredeyse bağımsız karar alacak… İnanması zor ama galiba öyle olacak.

Bir umut benimkisi… Zaten başarısız olma ihtimalleri yok gibi… İsteseler de daha kötüsünü yapamazlar ki! Önceki rezil bir yönetimdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 495 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 713 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar