Beyinsiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Muhalefetin hem yurt içi hem de yurt dışındaki saz arkadaşları ve içimizdeki beyinsizler seçim sonuçlarına etki edebilmek hesabıyla ekonomimize saldırmaktadır”...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Muhalefetin hem yurt içi hem de yurt dışındaki saz arkadaşları ve içimizdeki beyinsizler seçim sonuçlarına etki edebilmek hesabıyla ekonomimize saldırmaktadır” dedi.

Nebati’nin geldiği konum itibarıyla ekonomiyi yıkmak için saldırı yapmak gerekli mi? Batırıyor zaten kendi kendini… Daha beteri tarihte görülmedi. Bırak ülkeyi bakkal emanet edilmemeli!

★★★

Türkiye’de ekonomi kötü yönetiliyor sanıyorsunuz değil mi? Hiç de değil! Nitekim yönetilemiyor, savruluyor. Koltuğa oturan kendini nimetten sayıyor. Acaba “beyinsiz” derken kimi kastediyor?

Sahi piyasada işler nasıl yürüyor? Sorsan serbest piyasa var ama resmi olarak dile getirilmese de hakikat cayır cayır sermaye kontrolü uygulanıyor.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 493 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar