Baba nasıl yaptın?

Ah ellerim titriyor, of bir ateş basıyor, soğuk terler akıyor, bünyem devamlı istiyor. Artık onsuz yapamıyorum. Hayattan zevk almıyorum. İlk başlarda yılda bir kez yetiyordu. İki, üç hatta dört… Kesmemeye...

Ah ellerim titriyor, of bir ateş basıyor, soğuk terler akıyor, bünyem devamlı istiyor. Artık onsuz yapamıyorum. Hayattan zevk almıyorum.
İlk başlarda yılda bir kez yetiyordu. İki, üç hatta dört… Kesmemeye başladı. Alıştırdılar! Her ay açıklansın istiyorum. Reform paketlerinden bahsediyorum.

★★★

Birkaç yıl önce ne güzeldi. Halden anlıyorlardı. Haliyle para kalmadı! Son olarak 14 milyar lira değerindeki yandaşların beş büyük yatırımına teşvik getirildi.
Oysa eskiden öyle miydi? Tamam, yine yandaşlar işin kaymağını yerdi lakin arada geniş kitlelerin de adı geçerdi. Bir işe yaramazdı ama en azından hatırlanmak güzel şeydi!

★★★

Davutoğlu’ydu bu işin piri… Onlarca paket binlerce eylem planı açıkladı. Emekliden başlıyor işçi ile devam ediyor, çiftçiye dokunup öğrenciye geçiyordu. Ev hanımları, çocuk bekleyenler, beklemeyip yapanlar, bekarlar… Her türlüsü vardı.
Bütün kesimlere zam, sübvansiyon, teşvik ve bol keseden faizsiz kredi açıklanırdı. Dağıtılmazdı ama düşünmeleri yeter!

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 455 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 704 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar