Avrupa’yı Türkiye’ye çeviririz tehdidi!

Erdoğan; “Eyy Avrupa Birliği şu andaki operasyonumuzu bir işgal operasyonu diye nitelendirmeye çalışırsanız işimiz kolay… Kapıları açarız, 3.6 milyon Suriyeli’yi size göndeririz” diye seslendi....

Erdoğan; “Eyy Avrupa Birliği şu andaki operasyonumuzu bir işgal operasyonu diye nitelendirmeye çalışırsanız işimiz kolay… Kapıları açarız, 3.6 milyon Suriyeli’yi size göndeririz” diye seslendi. Avrupa’yı, Türkiye’ye çevireceğini söyleyip gözdağı verdi. Zira biraz yabancı basını okusalar Avrupa buna ilk günden beri “işgal operasyonu” diyor. Daha nasıl demesini istiyor?

Yetmedi, 28 ülke ortak açıklama yaptı; Türkiye’nin kurmayı planladığı güvenli bölgeye hiçbir şekilde maddi destek sağlanmayacağını yazıp imzaladı.

★★★

Peki, bu insanlar Avrupa ülkeleri için tehdit de bizim için değiller mi? Madem bu kadar kötü bir şey, neden bunu kendi halkımıza yaşatıyoruz? Avrupa’yı korkuttuğumuz milyonlarca Suriyeli ile yıllardır birlikte yaşıyoruz!

Sahi onlar bizim şefkatimize sığınmış din kardeşlerimiz değil miydi? Biz ensardık, onlar muhacir… Zira çoğu ne Avrupa’ya gider, ne Suriye’ye geri döner. Düzenlerini kurmuşlar, bu nargile burada tüter.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar