Alma biberi patlıcanı üzme tatlı canını!

Hürriyet’te okudum haberi… Özeti, biber ve patlıcanı pahalı satmak zorunda kalan marketler başlarına iş açmamak için hiç satmama kararı almışlar. Habere göre, “özellikle halkın alım...

Hürriyet’te okudum haberi… Özeti, biber ve patlıcanı pahalı satmak zorunda kalan marketler başlarına iş açmamak için hiç satmama kararı almışlar.
Habere göre, “özellikle halkın alım gücünün düşük olduğu yerlerdeki şubeler” satmayacakmış biberi, patlıcanı… Yani AKP’nin oy depoları… Mal olmazsa fiyatını görmezler, siyasi tercihlerini değiştirmezler!

★★★

Neredeyse “marketlerinde patlıcan ve biber satılan lüks mahallede satılık konut” ilanları çıkacak yakında… Hele komşun şakşuka ve musakka yapıyorsa hiç kaçırma.
Utanmasa karaborsaya düşecek. Ülke böyle yönetilirse emin olun o günler de gelecek. İnsanlar yandaş kanallarda patlıcan ve biberin aslında ne kadar zararlı olduğunu anlatan haberleri seyredecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 702 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar