Seviyorsan git konuş marketle!

Maliye ve Hazine Bakanı da anladı bu işin böyle yürümeyeceğini… “Marketlerde istenilen rakamlar yok, bunu marketlerle konuşacağız” dedi. Belli ki sonunda duygularını açmaya karar verdi. Yahu devlet enflasyonla...

Maliye ve Hazine Bakanı da anladı bu işin böyle yürümeyeceğini… “Marketlerde istenilen rakamlar yok, bunu marketlerle konuşacağız” dedi. Belli ki sonunda duygularını açmaya karar verdi.
Yahu devlet enflasyonla mücadele için marketlerle konuşur mu? “Bize kaça olur?” diye sorulur mu? İki muhabbete fiyat indirecek market var mı memlekette?

★★★

Bakanın demecini duyar duymaz şahsen soluğu markette aldım. “Bu fiyatlar fazla, bizi mi gözünüze kestirdiniz” diye atarlandım. Kabul, “Yuh artık litresi 5 liradan günlük süt mü olur?” diye bağırarak biraz fevri davrandım.
Güvenliği çağırdılar. Bana eyvallah da, bakalım bakan gelince ne yapacaklar? “Benim kayınbabam kim biliyor musunuz?” deyiverse el pençe duracaklar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 698 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar