Kriz varsa AVM’ler neden dolu?

Son zamanlarda malum kesimin ağzından düşmeyen ekonomik kriz aklama sorusu; “Kriz varsa AVM’ler neden dolu?” Peki, koyunlar neden artık meralarda otlatılmıyor? Önlerine konan yemleri daha mı çok seviyor? Yoksa mera mı...

Son zamanlarda malum kesimin ağzından düşmeyen ekonomik kriz aklama sorusu; “Kriz varsa AVM’ler neden dolu?” Peki, koyunlar neden artık meralarda otlatılmıyor? Önlerine konan yemleri daha mı çok seviyor? Yoksa mera mı kalmadı?
Şehrin içerisinde gezecek sokak, park, bahçe mi bıraktın. Kaldırımları bile araba parkı yaptın. İnsanlar otobanda mı soluklansın? Trafiğe girip acı çekeceğine, istikamet en yakın AVM… İnsanlar mağazaları tavaf edip evlerine dönüyor.

★★★

Eski kahvehanelerin yerini genç nesil ile birlikte AVM’ler aldı. Ülkenin 81 milyonluk nüfusunun sadece 29 milyonunu çalışanlar oluşturunca kalanlar vakit geçirmek için AVM’lere daldı.
Her 5 vatandaştan 4’ü “evden uzakta bir haftalık tatil” yapacak parayı bulamıyor. İş güç olmayınca, harcayacak para da kalmayınca en büyük eğlenceleri AVM’leri gezmek oluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar