Suudiler şimdi nerede saç ektirecekler?

Yahu ne acayip bir hismiş… Suudiler Türkiye’yi boykot ile tehdit ediyor. İnsan kendini bir garip hissediyor. Şimdi Türkiye, Suudilerin dış mihrakı mı? Çok tatlı! Bir an kendimi başka ülkelerin üzerinde oyun...

Yahu ne acayip bir hismiş… Suudiler Türkiye’yi boykot ile tehdit ediyor. İnsan kendini bir garip hissediyor. Şimdi Türkiye, Suudilerin dış mihrakı mı? Çok tatlı! Bir an kendimi başka ülkelerin üzerinde oyun oynayan ülke vatandaşı gibi hissettim.
Sosyal medyada başladı bile… “Türk mallarını kullanmayın”, “Salman’ın düşmanı bizim de düşmanımız” gibi mesajlar yayınlıyor. Troller aylık maaş alıyor. Ne kadar da Türkiye’ye benziyor!

★★★

Halbuki aramız ne kadar iyiydi… Reyhanlı’da 53 kişi öldürüldü, yas ilan edilmedi. Suudi Kralı öldü. Erdoğan, Afrika ziyaretini yarıda kesip Arabistan’a cenazeye gitti. Türkiye’de milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi. Öyle de severdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 698 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar